Design Team

woensdag 24 september 2008

Zoveel

Het is alweer meer als 2 weken geleden na mijn laatste blogberichtje. Ik had me zo voorgenomen in de vakantie om er meer werk van te maken, hier en daar pimpje en linkjes. Maar toch schiet dit er toch nu eventjs bij in. Gewoonweg zoveel dingen te doen. Ik heb wel gescrapt maar kan niets nieuws laten zien.

Verder heeft mijn dochter Lysanne inmiddels een winnares getrokken uit de vele reakties op mijn 1-jarig bestaan. Allemaal bedankt voor jullie leuke, lieve reakties. Ik hou het nog eventjes voor me totdat ik de foto's van de trekking kan plaatsen.

Ik had nog een layout op de plank liggen.

vrijdag 5 september 2008

Butterfly

Hoe ga ik weer beginnen, hoe ga ik het weer neerleggen. Na een tijdje naar mijn papier en de foto te staren, kwam er toch wat uit mijn handen. En ja, het gevoel was er nog. Met de scrapspulletjes die al uitgepakt waren, heb ik weer een eerste layout gemaakt na weekjes.

woensdag 3 september 2008

Kaartje

Ik had ook nog wat kaartjes gemaakt voor CMF. Ook hier heb ik gebruik gemaakt van Rayher producten. Het is een eenvoudig kaartje. Ik ben nog niet zo thuis in kaarten maken, terwijl ik toch jarenlang 3d kaarten heb gemaakt. Maar scrapkaarten zijn toch weer anders. Ik zie zoveel leuke kaarten en sketches voorbij komen dat ik in de komende tijd me er ook eens in ga verdiepen.

maandag 1 september 2008

Heerlijk

Ik ben weer aan het scrappen gegaan. Heerlijk weer na een lange tijd. Mijn inzendingen voor SBM/derde challenge (oktober) zijn ingeleverd.

Na mijn publicatie bij "Lezer voor lezers" in CMF ben nogmaals benaderd door CMF met de vraag of ik met leuk scrapmateriaal (Rayher) iets wilde maken voor het magazine in augustus. Het maken hiervan is alweer een tijd geleden. Begin mei, net voor de verhuizing, ben ik aan de slag gegaan. Inmiddels is het blad uitgekomen en er staan 5 layouts van mijn hand in. De volgende layout heeft het blad niet gehaald maar ik wil hem toch aan jullie laten zien. De foto is niet helemaal scherp maar ik kan op dit moment geen andere maken want hij is nog bij CMF.



Vind je het leuk om een rakje te ontvangen omdat mijn blog 1 jaar bestaat vergeet dan niet om een berichtje achter te laten bij mijn vorig berichtje.....