Design Team

zondag 31 augustus 2008

100e berichtje/1 jaar bestaan blog

Yes......dit is mijn 100e berichtje en inmiddels bestaat mijn blog 1 jaar. Om dit te vieren geef ik een leuk rakje weg. Een verrassing. Het rakje is in ieder geval iets waarmee ik graag scrap......dus voor de kenners...

Afgelopen juli 2008 bestond mijn blog 1 jaar.....(Was helaas toen niet in de gelegendheid om hierover wat te schrijven wegens verhuizing en geen internetverbinding). Wat gaat de tijd toch snel en inmiddels staat mijn tellertje bijna op 10 duizend bezoekers. Is toch niet te geloven... En wat is er veel gebeurd in 1 jaar op scrapgebied. Wat ik zelf erg leuk vind, zijn mijn layout publicaties in CMF en SBM...Een "dream".

Jullie allemaal bedankt voor alle leuke, spontane, ondersteunende, grappige en lieve reakties. Laat voor 12 september een reaktie achter en wie weet stuur ik jou een zeer leuke rak.

zaterdag 9 augustus 2008

Scrapbookmagazine

Hij is vanmiddag op de deurmat gevallen. Het was een paar weekjes geleden eventjes stressen. Er was een deadline en ik dacht dat red ik makkelijk. Maar het tegendeel was waar. Ik zat net middenin verhuisperikelen en ohhh wat ging de tijd elke dag toch snel voorbij. Ik was eraan begonnen maar ik was voor mezelf niet helemaal tevreden. Ik had het mezelf moeilijk gemaakt door eens wat andere kleuren te kiezen. Letterlijk tussen de dozen en losliggende "zooi" moest ik nog scrappen.Terwijl ik op zolder aan het scrappen was, waren ze beneden aan het inpakken en het regelen. Hoe erg kan een verslaving zijn. En dan vlug naar naar het postkantoor. Pfffffff, hopelijk komt de doos op tijd aan. Mijn man werkt in de buurt van Doorn maar was die totaal niet in de gelegenheid om langs te gaan. Toen dat mailtje van Truike. Er was niets aangekomen. Nu maar hopen op de dag (de deadline). En daar was "die maandag" het verlossende woord van Truike. De doos was nog net op tijd aangekomen....Kan je wel vertellen dat ik hierdoor gestresst was. Niet voor mijn inzending maar voor Truike en haar team, die moesten toch verder...en dat heb ik "weer". Ik had zelfs overwogen om 's nachts nog iets nieuws te maken. Maar man had vertrouwen. En nu bij het lezen van het blad. Een opluchting... Ik kan niets op mijn blog laten zien. Ik heb op mijn eigen laptop nog geen internetverbinding en kan dus niet bij mijn foto's.

Ennnnnne dit is mijn "99e" berichtje..........