Design Team

vrijdag 29 februari 2008

WEL......

Wat een leuke reacties heb ik gekregen op mijn vorig berichtje...En ja IK HEB INGESTUURD.....(hihihihi). Nu hoop ik maar dat de doos met inhoud op tijd aankomt. Je weet maar nooit met de post. Ik heb zelf recent (ongeveer 2 weekjes geleden) meegemaakt dat tot 2x achter elkaar er geen doosje bij mij is afgeleverd. Doosjes met scrapspulletjes. Zonde toch...En ja niet te traceren natuurlijk. Maar ik ga ervan uit dat de doos gewoon op tijd aankomt. Maar wat zit er in.........tja dat mag ik natuurlijk niet laten zien en beschrijven. Zijn jullie al nieuwsgierig. Tipje van de sluier. Ik heb rose, knoopjes en bloemen gebruikt....

woensdag 27 februari 2008

Twijfel.... wel/niet

Ik twijfel. Waarover. Ik twijfel of ik mee zal doen aan de wedstrijd in Scrapbookmagazine. Ik heb nog tot einde van de week de tijd om in te sturen. De opdracht voor deze wedstrijd is een dubbele layout (spread) en een minialbum. De pizzadoos staat al wel klaar maar ik weet het echt nog niet. Waarom niet. Ik ben niet tot "iets" gekomen met het gevoel "ja dit stuur ik in". Misschien ben ik wel te kritisch voor mezelf en ja een tikkie onzeker. That's me. Ik hou jullie op de hoogte.

zaterdag 23 februari 2008

LYSANNE - GEFELICITEERD....

Vandaag hebben we een jarige........Lysanne. Lieve dochter van me ....Van harte gefeliciteerd met je 9e verjaardag. Wat gaat de tijd toch snel. Ik kan me als de dag van gisteren nog herinneren dat je werd geboren.....Zo heel klein en je was 6 weekjes te vroeg. En nu ben je al een echte kleine dame aan het worden....Heel veel plezier vandaag. En ook ontzettend veel plezier met je nieuwe fiets....

donderdag 21 februari 2008

Een nieuwe banner

Al zolang ik mijn blog geopend heb, wil ik zo graag een mooie banner. Maar ondanks dat ik toch veel achter de computer zit, zowel thuis als op het werk, ben ik hier niet zo handig in. Ik heb een aantal malen een poging gewaagd maar zonder resultaat.

Maar wat vinden jullie van mijn nieuwe banner. Is hij niet moooooooooooi....Hij is gemaakt door Marga. Zij maakt altijd zulke mooie scrapprojecten en zij is 1 van mijn favoriete scrapsters. Zij was met een verrassingsproject bezig voor iemand en ik had werkelijk geen idee wat ze aan het maken was. Krijg ik een ontzettend lief berichtje van haar dat haar verrassingsproject voor mij bestemd is. En wat voor verrassingproject. Een hele mooie banner.....MARGA ontzettend bedankt, ik vind hem super.

maandag 18 februari 2008

Een oudje

Soms maak je weleens een layout waar je niet helemaal achter staat. Je ziet er wat aan.. Ik heb dit sterk met deze layout. Ik kan mijn nieuwe layouts nog niet laten zien, dus vandaar een oudje. "The beauty of dirty faces".

De kinderen hadden heerlijk in de speeltuin gespeeld. Maar net toen we aan tafel gingen in het restaurant, hadden de kinderen zich "als grapje" zich ingesmeerd met zand en water. Deugnietjes. We moesten er wel om lachen.

zaterdag 16 februari 2008

Een volle agenda

Aan de knutsel, naar sportactiviteiten van de meisjes, extra werken, mee met uitjes van school, kinderfeestjes en opdrachten maken. Kortom een volle agenda. Helaas kan ik nog niets laten zien van mijn laatste layouts. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ik heb wat van mijn scrapwerk hier en daar ingestuurd.

Vandaag hadden de meiden een spannende dag. Julia moest voor diploma A eerst proefzwemmen en Lysanne had haar (inmiddels) 3e turnwedstrijd. En wat hebben ze vandaag goed gepresteerd. Julia mag door voor haar diploma A over 2 weken en Lysanne d'r groep Olympia is 1e geworden. Gefeliciteerd meiden...ik ben zo trots op jullie.




De verjaardagsperikelen van Julia d'r verjaardag zijn achter de rug. Ik moest aan de knutsel want er moest nogal wat getrakteerd worden. Op school, op de bso, op zwemles en natuurlijk ook op ballet. Voor school en voor ballet had ik wat gemaakt. Met het oog op valentine heb ik hartjes gemaakt met een zakje snoep eronder. En voor school cakejes met spaanse ballarina's en ridders erop. Nu mag ik weer aan de knutsel voor Lysanne d'r verjaardag want zij is over een weekje jarig. En ja ook dan moet er weer heel wat getrakteerd worden...



Prettig weekend iedereen....

donderdag 7 februari 2008

HAPPY BIRTHDAY...........JuLia en Ma

Happy Birthday Julia en Ma.
Vandaag ben je 6 jaar geworden. En oh wat was je de hele week al in een vrolijke stemming. Eindelijk vandaag is het zover. Trakteren, kadootjes en visite. Je kan er zo heerlijk van genieten. Maar je bent niet alleen jarig. Ook is oma jarig. Oma wordt 65 jaar. Beide van harte gefeliciteerd.

zaterdag 2 februari 2008

Sweetheart

Wat vliegt de tijd. Het is alweer meer als een week geleden dat ik mijn laatste blogberichtje heb geplaatst. Druk met van alles en nog wat. Vandaag is bij Scrapdelight de nieuwsbrief en Scrapdelight extra uitgekomen. Er staan hele leuke layouts en projecten in van Wilma en andere designteamleden. Er staan ook 2 layouts van mijn kant in. Ik had meerdere layouts gemaakt maar die komen waarschijnlijk een andere keer. Welke ik nog niet had laten zien is "Sweetheart". De opdracht was maak een layout over Valentine of liefde. Ik heb een layout gemaakt met rood cardstock en een zwart/wit foto.